Amerikkalainen rock yhtye

Yhdysvaltalainen rockyhtye Hinder tunnetaan parhaiten debyyttialbuminsa Extreme Behaviorin hitistä ”Get Stoned”. Yhtye on ollut yhdessä vuodesta 2001 ja julkaissut kuusi albumia. Heidän viimeisin albuminsa The Reign julkaistiin vuonna 2017. Hinder tunnetaan tarttuvista melodioistaan ja kovista sanoituksistaan. Yhtye on kiertänyt rockin suurimpien nimien, kuten Nickelbackin, Papa Roachin ja Three Days Gracen kanssa.

Bon Jovi

on yhdysvaltalainen rockyhtye Sayrevillestä, New Jerseystä. Vuonna 1983 perustettuun yhtyeeseen kuuluvat laulaja ja nimimies Jon Bon Jovi, pianisti ja kosketinsoittaja David Bryan, rumpali Tico Torres, kitaristi Phil X ja basisti Hugh McDonald. Yhtyeen vuoden 2019 Bon Jovi: This House Is Not for Sale -albumin tueksi tekemä kiertue tuotti yli 300 miljoonaa dollaria, mikä teki siitä vuoden tuottoisimman kiertueen.

Bon Jovi on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä yhtyeistä yli 130 miljoonalla maailmanlaajuisesti myydyllä levyllään. He ovat julkaisseet 12 studioalbumia, kolme livealbumia, viisi kokoelmalevyä ja kaksi Greatest Hits -albumia. Yhtyeellä on ollut myös lukuisia hittisinglejä,

1. Bon Jovin musiikillinen ura

on kestänyt yli kolme vuosikymmentä. Hän on julkaissut yhtyeensä Bon Jovin kanssa neljätoista studioalbumia. 2. Bon Jovi on rockyhtye Sayrevillestä, New Jerseystä. 3. Yhtyeen perusti vuonna 1983 laulaja Jon Bon Jovi. 4. Yhtyeen ensimmäinen albumi Bon Jovi julkaistiin vuonna 1984. 5. Yhtyeellä on ollut useita hittikappaleita, kuten ”Livin’ on a Prayer” ja ”You Give Love a Bad Name”. 6. Bon Jovi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa levyä. 7. Yhtye otettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2004. 8. Bon Jovi on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä yhtyeistä.

2. Yhtyeen perustaminen ja alkuvuodet

Hinder perustettiin vuonna 2001 Oklahoma Cityssä, Oklahomassa. Yhtyeen alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat laulaja Austin Winkler, kitaristi Joe Garvey, rumpali Cody Hanson ja basisti Mike Rodden. Kaikki neljä jäsentä olivat olleet ystäviä jo useita vuosia ennen yhtyeen perustamista. He aloittivat soittamalla cover-kappaleita paikallisilla klubeilla ja baareissa.

Bändin suuri läpimurto tapahtui vuonna 2004, kun Universal Records teki bändille sopimuksen. He julkaisivat debyyttialbuminsa Extreme Behavior vuonna 2005. Albumi oli valtava menestys, sillä sitä myytiin yli kolme miljoonaa kappaletta. Albumin pääsingle ”Get Stoned” oli valtava hitti, joka nousi Billboardin rock-listan kärkeen.

Hinderin seuraaja-albumi

3. Yhtyeen läpimurtomenestys kolmannella albumilla Slippery When Wet.

teki heistä yhden 2000-luvun alun suosituimmista rockyhtyeistä. Levy sisälsi hittisinglet ”Get Stoned” ja ”Lips of an Angel”, jotka molemmat olivat massiivisia radiohittejä. Yhtyeen neljäs albumi, All American Nightmare, julkaistiin vuonna 2010, ja se sisälsi hittisinglen ”Save Me”. Yhtyeen viides albumi Welcome to the Freakshow julkaistiin vuonna 2012 ja se sisälsi singlet ”Freakshow” ja ”Save Me”. Yhtyeen kuudes albumi, The Reign, julkaistiin vuonna 2017.

4. Yhtyeen menestys jatkui 1990- ja 2000-luvuilla.

johti siihen, että heidät otettiin Oklahoma Music Hall of Fameen vuonna 2007.

Hinder on yhdysvaltalainen rockyhtye Oklahoma Citystä, Oklahomasta, Yhdysvalloista. Yhtyeen perustivat vuonna 2001 laulaja Austin Winkler, kitaristi Joe Garvey ja rumpali Cody Hanson. Yhtyeen debyyttialbumi Extreme Behavior julkaistiin vuonna 2005, ja se sisälsi hittisinglen ”Get Stoned”. Albumi oli kaupallinen menestys, sillä sitä myytiin maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa kappaletta. Yhtyeen seuraaja-albumi Take It to the Limit julkaistiin vuonna 2007, ja se sisälsi hittisinglen ”Better Than Me”. Albumi oli jälleen kaupallinen menestys, sillä sitä myytiin maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Yhtyeen kolmas albumi All American Nightmare julkaistiin vuonna 2010.

Jätä kommentti