Joensuu rock festival

Vuosittain Joensuussa järjestettävä rock festival tarjoaa loistavan tilaisuuden nauttia kuuman musiikin täyteisestä tunnelmasta. Vuonna 2020 festivaali järjestetään 25.-27. heinäkuuta ja tuo yhteen eri tyylilajien edustajia sekä yleisöä. Tilaisuudessa voit kuulla rockia, popia, metalia ja punkia ja nauttia livemusiikin energisestä tunnelmasta.

Joensuu Rock Festival on kolmipäiväinen tapahtuma, joka alkaa pe 25.7. ja päättyy sunnuntaina 27.7. Tapahtuman ohjelmistossa on useita artisteja, joista osa esiintyy vain yhden päivän ajan, kun taas toiset esiintyvät useamman päivän. Myös lippujen hinnat vaihtelevat riippuen esiintyvien artistien lukumäärästä ja esiintymispäivien määrästä.

Ohjelmisto

Vuonna 2020 Joensuu Rock Festivalin ohjelmistossa on useita tunnettuja ja suosittuja artisteja ja yhtyeitä. Joukossa on mm. Apulanta, J. Karjalainen ja Tuure Boelius. Lisäksi festivaalilla esiintyy useita muita kotimaisia ja ulkomaisia artisteja. Viime vuonna ohjelmistossa oli mm. HIM, Egotrippi, Cheek ja Jenni Vartiainen. Festivaalin ohjelmistoon voit tutustua tarkemmin Joensuu Rock Festivalin virallinen sivusto.

Lippujen hinnat

Lippujen hinnat vaihtelevat riippuen päivämäärästä ja esiintyvien artistien lukumäärästä. Ennakkoliput maksavat alkaen 25 euroa/päivä ja voit ostaa ne suoraan festivaalin viralliselta sivustolta. Mikäli haluat osallistua koko festivaaliin, voit ostaa kaikkien päivien lipun, joka maksaa 50 euroa. Kaikkien lipun ostaneille järjestetään myös erikoistarjouksia.

Tapahtuma-alue

Joensuu Rock Festival järjestetään Joensuun Ilosaarirock-alueella, joka sijaitsee lähellä keskustaa. Alueella on useita ravintoloita, pukukoppeja ja telttoja, jotka tarjoavat lisämukavuuksia festivaalikävijöille. Alueella on myös useita keikkapaikkoja, joissa artistit esiintyvät. Muita alueen palveluita ovat mm. huvipuisto, infopisteet, pysäköintialueet, ensiapu ja vesipisteet.

Kulkuyhteydet

Joensuun Ilosaarirock-alueelle pääsee helposti yleisillä kulkuneuvoilla. Joensuun bussiterminaali sijaitsee melko lähellä aluetta, josta voi jatkaa matkaa joko taksilla tai kävellen. Alueelle pääsee myös junalla, sillä alueelle on suora yhteys Joensuun juna-asemalta. Kaikki yleiset kulkuneuvot tarjoavat alennuksia festival-alueelle matkustaville.

Käyttäytymiseen liittyvät säännöt

Joensuu Rock Festivalilla on tiukat turvallisuus- ja käyttäytymissäännöt, jotka tulee kaikkien noudattaa. Esimerkiksi alueella ei saa käyttää huumeita, alkoholia tai häiritä toisia ihmisiä. Kaikki alueelle saapuvat henkilöt tarkastetaan ja tupakointi ja huumeiden käyttö eivät ole sallittu

Jätä kommentti