Rock tyyliset hiusmallit

Hiusten osalta on olemassa vain harvoja yhtä ikonisia tyylejä kuin rock-tyyli. Rock-tyylin hiuksissa on kyse asenteesta ja kapinallisuudesta. Se on täydellinen tapa näyttää maailmalle, että et pelkää olla erilainen. Rock-tyylinen tukka on yleensä melko villi ja hullu. Ajattele isoja hiuksia, paljon volyymia ja runsaasti tekstuuria. Jos haluat lisätä särmää ulkonäköösi, rock-tyylinen hiustenleikkaus on ehdottomasti oikea tapa. Parasta rock-tyylissä on se, että se on suhteellisen helppo toteuttaa. Vaikka sinulla ei olisikaan luonnostaan kiharat hiukset, voit silti saada tyylin aikaan kihartimella tai rullilla. Ja jos tunnet olosi todella rohkeaksi, voit aina lisätä hiukan väriä. Jos siis etsit hiustyyliä, jonka avulla erotut joukosta, rock-tyyli on ehdottomasti oikea tapa.

1. Lyhyt ja piikikäs

hiukset ovat yleisin rock-kampaus. 2. Tämä kampaus saadaan aikaan käyttämällä paljon geeliä hiusten piikittämiseen. 3. Rock-kampaukset ovat yleensä hyvin villejä ja hulluja. 4. Ne ovat täydellinen tapa näyttää maailmalle, että et pelkää olla erilainen. 5. Rock-tyyliset hiukset on suhteellisen helppo toteuttaa. 6. Vaikka sinulla ei olisikaan luonnostaan kiharat hiukset, voit silti saada lookin aikaan kihartimella tai rullilla.

2. Irokeesi

Irokeesi on yksi maailman ikonisimmista ja tunnistettavimmista kampauksista. Se on rohkea ja uskalias look, joka varmasti kääntää päät ja herättää huomiota. Irokeesi on tyyli, joka saadaan aikaan ajelemalla pään sivut, jolloin keskelle jää hiuskaistale. Tämä hiuskaistale voi olla minkä pituinen tahansa, mutta yleensä se on melko lyhyt. Irokeesi on loistava valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja huomiota herättävää kampausta. Se on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat antaa lausunnon tai näyttää kapinallisen puolensa.

3. Faux hawk

Faux hawk on suosittu hiustyyli, joka on ollut käytössä jo vuosia. Se on monipuolinen tyyli, jota voivat käyttää sekä miehet että naiset. Faux hawk saadaan aikaan ajelemalla pään sivut ja jättämällä keskelle hiuskaistale. Tämä hiuskaistale muotoillaan sitten irokeesiksi. Faux hawk on loistava tyyli niille, jotka haluavat lisätä ulkonäköönsä hieman särmää. Se on myös hyvä tyyli niille, jotka eivät halua sitoutua täydelliseen irokeesiin. Faux hawk voidaan muotoilla monella eri tavalla. Sitä voidaan käyttää piikillä tai liukuvärjättynä. Sitä voidaan myös käyttää monien eri hiustuotteiden kanssa.

4. Pitkä ja villi

Rock-tyylisissä hiuksissa on kyse asenteesta ja kapinallisuudesta. Se on täydellinen tapa näyttää maailmalle, että et pelkää olla erilainen. Rock-tyyliset hiukset ovat yleensä melko villit ja hullut. Ajattele isoja hiuksia, paljon volyymia ja runsaasti tekstuuria. Jos haluat lisätä särmää ulkonäköösi, rock-tyylinen hiustenleikkaus on ehdottomasti oikea tapa. Parasta rock-tyylissä on se, että se on suhteellisen helppo toteuttaa. Vaikka sinulla ei olisikaan luonnostaan kiharat hiukset, voit silti saada tyylin aikaan kihartimella tai rullilla. Ja jos tunnet olosi todella rohkeaksi, voit aina lisätä hiukan väriä.

5. Rastat

ovat vuosisatoja vanha kampaus, joka on peräisin Afrikasta. Ne saadaan aikaan kasvattamalla hiukset ulos ja jättämällä ne kampaamatta, jolloin hiukset voivat muodostaa mattoja. Rastat ovat suosittu valinta niille, jotka haluavat ainutlaatuisen ja huomiota herättävän kampauksen. Ne ovat myös hyvä valinta niille, joilla on hyvin kiharat tai kiharat hiukset, sillä ne auttavat taltuttamaan hiuksia ja tekevät niistä helpommin käsiteltävät. Rastojen kasvattaminen voi kestää kauan, joten jos olet kärsivällinen ja sinulla on aikaa, ne voivat olla hyvä vaihtoehto sinulle. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että ne vaativat erityistä hoitoa ja ylläpitoa, joten jos et ole valmis tekemään työtä, ne eivät ehkä ole sopiva vaihtoehto.

Jätä kommentti