We will rock you musikaali – esiintyjät & arvostelu

Vuonna 2002 Queen ja Ben Eltonin kirjoittama musikaali We Will Rock You on saavuttanut suuren suosion ympäri maailman. Musikaali on saanut alkunsa Lontoon West Endin teatterissa ja jatkaa edelleen esityksiä. Musikaali on saanut ylistävän vastaanoton ja se osoittaa, että klassikko Queenin musiikki on edelleen elossa.

Musikaalin juoni kertoo tarinan tulevaisuuden maailmasta, jossa popmusiikki on kielletty ja teknologia on ratkaiseva tekijä. Ihmiset elävät musiikki- ja elokuvatietämyksen puutteessa ja vain harvat tietävät kuinka tämän maailman lopulta voitetaan. Kaiken takana on aavemainen Bohemian Rhapsody, joka on lukittu salaperäiseen paikkaan. Nämä päähenkilöt, jotka osallistuvat erilaisiin seikkailuihin, yrittävät paljastaa Bohemian Rhapsodyn.

Esiintyjät

We Will Rock You -musikaalin pääesiintyjät ovat:

  • Brian May – Freddie Mercuryn roolissa
  • Roger Taylor – Roger Taylorin roolissa
  • John Deacon – John Deaconin roolissa
  • Dave Grohl – Dave Grohlin roolissa
  • Cheryl Tweedy – Cheryl Tweedyn roolissa
  • Geddy Lee – Geddy Leen roolissa
  • Kylie Minogue – Kylie Minoguen roolissa
  • David Bowie – David Bowien roolissa
  • John Entwistle – John Entwistlen roolissa
  • Robbie Williams – Robbie Williamsin roolissa

Lisäksi musikaalissa esiintyy paljon muita esiintyjiä ja yhtyeitä, jotka on listattu täällä.

Arvostelut

We Will Rock You -musikaali on saanut ylistäviä arvosteluja ja monet kriitikot ovat antaneet sille täydet viisi tähteä. Kriitikot ovat kuvailleet musikaalia äärimmäisen viihdyttäväksi ja sanoneet, että se on musikaali, joka tulee olemaan ikimuistoinen ja joka tarjoaa jotain kaikenlaisille musiikin ystäville.

Musikaali on saanut paljon kiitosta siitä, kuinka se onnistuu yhdistämään Queenin musiikin ja Ben Eltonin hauskan dialogin. Kriitikot ovat myös ylistäneet esiintyjiä ja sanoneet, että he tarjoavat upean esityksen, joka tuo Queenin musiikin eloon.

Kriitikoiden arvostelut eivät ole ainoastaan olleet hyviä, vaan monet ovat myös huomauttaneet, että musikaalin juoni on vähän yksinkertainen ja että se jättää paljon toivomisen varaa. Monet ovat myös tunnustaneet, että musikaali on enemmän musiikki-esitys kuin draama.

Yhteenveto

We Will Rock You -musikaali on saanut paljon kiitosta ja se on edelleen yksi suosituimmista musikaaleista maailmassa. Esiintyjien ja musiikin yhdistelmä on tehnyt musikaalista erittäin viihdyttävän ja monet ovatkin sanoneet, että se on musikaali, jota ei sovi jättää väliin. Kriitikot ovat myös huomauttaneet, että juoni on vähän yksinkertainen, mutta tämä ei ole vähentänyt musikaalin suosiota.

Jätä kommentti